Skip to main content

Wat kunnen we voor je doen?

Ontdek al onze diensten

Poedercoaten Velgen

Bij 2Polished is onze specialiteit het poedercoaten van velgen! We hebben meer dan 7500 kleuren en we kunnen ook kleuren op maat maken!

Poedercoaten Onderdelen

Bij 2Polished kunnen wij ook je onderdelen aanpakken! Van kleppendeksels, remklauwen, inlaatcollectoren tot buizenwerk en verscheidene beugels.

Meerdelige velgen

Wij zijn de specialisten als het komt op 2 of 3-delige velgen. Dankzij onze jaren ervaring kunnen wij zo goed als elk meerdelig wiel de/monteren en terug uitklokken naar de originele specificaties.

Poedercoaten Allerlei

Omdat poedercoaten voornamelijk in de industriewereld wordt gebruikt, kunnen wij ook andere stukken lakken! Kleine stukken of grote stukken, één stuk of grote aantallen, geen enkele karwei is te klein voor 2Polished!

Poedercoaten tweewielers

Heeft het minder als 4 wielen kunnen we je ook verderhelpen! Wij poedercoaten onderdelen van oa. fieten, motorfietsen en zelfs BMX fietsen. Van basiskleuren tot overgangen of zelfs metallics op je benzinetank, het kan allemaal!

Herboren en afdraaien

Heb je velgen die niet 100% passen? Wij kunnen je ermee helpen! We kunnen je velgen aanpassen zodat ze perfect passen. Alles wordt gebeurd met een CNC-machine zodat dit zo nauwkeurig mogelijk wordt gedaan.